Lån till skuldsatta

Lån för skuldsatta

Finns det lån för skuldsatta personer? Ett kort svar på detta är ja, även skuldsatta människor kan få lån. Att få ett lån beviljat när man har skulder och kanske till och med ett par betalningsanmärkningar i registret är inte enkelt, men inte heller omöjligt. Det finns idag flera långivare som är kända för att kunna bevilja lån till skuldsatta. Främst är det frågan om lån som ska göra det möjligt att minska på låntagarens skuldbörda.

Jämför för att hitta bästa lånet för dig

De stora, traditionella bankerna i Sverige är sällan intresserade av att erbjuda lån för skuldsatta. I stället får man vända sig till mer nischade långivare där det görs en individuell kreditprövning. Hos flera av dessa långivare är skulder inget stort hinder för lån om den individuella kreditprövningen visar att det faktiskt finns en betalningsförmåga. Om du enkelt och snabbt vill hitta långivare som erbjuder lån till skuldsatta är vår rekommendation att du skickar en lånensökan via en låneförmedlare.

Jämför lån från flera olika långivare snabbt och kostnadsfritt via Lendo

Ansök om lån via låneförmedlaren Lendo och få svar samma dag från upp till 40 banker och långivare. Lendo samarbetar med flera långivare som har specialiserat sig på lån till skuldsatta personer. Genom Lendo kan du ansöka om lån upp till 600 000 kronor utan säkerhet och få en lång återbetalningstid på upp till 20 år. Det är kostnadsfritt att ansöka via Lendo och du förbinder dig inte till något genom att skicka in en ansökan.