När du planerar att låna till solceller kan du välja att antingen teckna ett privatlån eller använda ett befintligt bolån och höja det

Låna till solceller

Intresserad av att låna till solceller? Ett privatlån kan kännas intressant när det uppstått ett behov av att låna till solceller. Om du inte är bekant med privatlån sedan tidigare är det bra att känna till att det är frågan om ett lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Eftersom det inte krävs någon säkerhet för att låna är det mycket enkelt att ansöka online. Att fylla i en ansökan tar vanligtvis inte mer än 2 minuter och många långivare brukar vara otroligt snabba med svar.

Låna till solceller hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr (belopp över 350 000 kr kräver en medsökande).
✅ Lång återbetalningstid, upp till 15 år!
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36% (räntan sätts individuellt).
✅ 0 kr i uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst välja att lösa ditt lån i förtid.

Låneförmedling gör det enkelt att hitta bra lån

Räntan på privatlån varierar stort. Av denna anledning är det i regel alltid smart att jämföra räntan från flera långivare innan man tecknar ett privatlån. Detta är något du enkelt kan göra genom att skicka en låneförfrågan via en låneförmedlare. Efter att låneförmedlaren har fått din förfrågan skickas den vidare till ett stort antal långivare, och låneförmedlaren meddelar dig direkt när ett nytt svar har kommit in.

Skaffa lån till solceller enkelt genom Lendo

Kolla med låneförmedlaren Lendo när du vill undvika att betala för mycket i ränta på ditt framtida solcellslån (privatlån). Om du väljer att skicka en låneförfrågan via Lendo kan du få upp till 40 svar, eftersom detta är antalet långivare som Lendo samarbetar med. Att söka lån till solceller genom Lendo är helt kostnadsfritt och din sökning förbinder dig inte till något.