Omstartslån för dig som behöver starta om ekonomiskt

Omstartslån

Intresserad av att teckna ett omstartslån? Ett omstartslån är precis vad det låter som – ett lån som främst erbjuds till personer som är i behov av en ekonomisk omstart. Till skillnad från många andra lån är det vanligt att dessa lån går att teckna även om den som ansöker skulle ha flera betalningsanmärkningar och en kredithistorik som inte är perfekt.

Få en ekonomisk omstart med hjälp av ett lån från NyStart Finans

Hos Nystart Finans är det möjligt att ta lån trots betalningsanmärkning och många UC-förfrågningar. Denna långivare kikar främst på låntagarens återbetalningsförmåga. Detta betyder att betalningsanmärkningar och en stor mängd förfrågningar om UC, inte nödvändigtvis behöver vara hinder för att få ett lån beviljat. Hos Nystart Finans kan även den som har skulder till kronofogden få hjälp med ett lån.

En låneförmedlare hjälper dig att ansöka om lån hos flera banker och långivare samtidigt

Omstartslån via låneförmedlare

Om du vill hitta ett omstartslån med schyssta villkor och bra ränta är det smart att vända sig till en låneförmedlare. Att ansöka om nytt lån via låneförmedlare är alltid helt kostnadsfritt och det tas endast en kreditupplysning i samband med ansökan, detta trots att din låneansökan når ut till ett flertal långivare.

Det är också bra att känna till att du kommer att bli erbjuden samma ränta som du skulle fått om du gick direkt till banken eller långivaren, med andra ord det tillkommer inga som helst extra avgifter eller räntepåslag för dig som kund. Den enda riktiga skillnaden är att när du ansöker genom en låneförmedlare ser denna till att bankerna och långivarna får konkurrera om dig som kund.

Anmärkning.se

Starta om med ett nytt lån via Anmärkning.se. Genom låneförmedlaren Anmärkning.se kan du snabbt och otroligt smidigt jämföra lån från en stor mängd långivare. Denna låneförmedlare samarbetar främst med banker och långivare som är specialiserade på att erbjuda lån till kunder som har betalningsanmärkningar och en kredithistorik som inte är helt fläckfri.