Med ett flexibelt lån från Komplett Bank kan du låna upp till 500 000 kr

Komplett Bank erbjuder flexibla lån

Komplett Bank erbjuder flexibla lån på belopp upp till 500 000 kr med valfri återbetalningstid. Dessa smidiga lån fungerar som en kontokredit och beviljas utan krav på säkerhet eller pant. Detta betyder att pengarna kan användas i princip till vad man än önskar.

Komplett Bank privatlån

Ett privatlån kan ha många namn. Har man planer på att använda lånet till konsumtion kan man se på det som ett konsumtionslån. Ska man finansiera en renovering med ett privatlån kan man kalla privatlånet för ett smidigt renoveringslån och så vidare. Det som är gemensamt med alla dessa lån är att de inte kräver någon säkerhet av låntagaren. Komplett Bank väljer själva att använda benämningen "flexibelt lån" för att beskriva sina privatlån. När du ansöker om ett flexibelt lån från Komplett Bank kan du bli tilldelad en låneram på upp till 500 000 kronor. Exakt hur mycket du blir beviljad avgörs alltid utifrån bankens kreditbedömning.

Låna pengar hos Komplett Bank

Med ett flexibelt lån från Komplett Bank kan du avbetala på ditt lån när du så önskar. Det finns inga krav på att du ska amortera på ditt lån varje månad. Någonting annat fantastiskt är att lånet fungerar som en kontokredit. Detta betyder att du kan ta ut mer pengar om behov skulle uppstå. Kraven som Komplett Bank ställer på dig är att du alltid håller dig inom den låneramen du blivit tilldelad och att du också betalar räntor och avgifter för lånet varje månad.

Vem kan låna hos Komplett Bank?

Vem kan låna pengar hos Komplett Bank? Grundkraven för ett flexibelt lån hos Komplett Bank är att du fyllt 20 år och har en regelbunden inkomst. Ett annat viktigt krav är att du inte har några registrerade betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

  • Du ska ha fyllt 20 år.
  • Regelbunden inkomst.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Folkbokförd i Sverige.

Komplett Bank tar UC i samband med låneansökan.

Samla dina dyra lån hos Komplett Bank

Intresserad av att samla dyra lån och krediter? Hos Komplett Bank är det möjligt att samla lån och krediter på belopp upp till 500 000 kronor.

Om du sedan tidigare har flera lån, avbetalningsköp och krediter utspridda hos olika banker och kreditgivare kan det vara läge att överväga om det skulle kunna vara en bra idé att slå ihop alla lån och krediter till ett enda lån.

Detta brukar betyda lägre lånekostnader (lägre ränta, färre avgifter) och också stort underlätta återbetalningen då man i slutet av månaden får allt samlat på en faktura.