Ansök om ett omläggningslån och rensa upp bland gamla dyra lån och krediter

Omläggningslån

Få ordning på utgifterna med hjälp av ett omläggningslån och spara pengar. Ett omläggningslån är, precis som namnet lite grann berättar, ett lån som människor ansöker om för att få möjlighet att lägga om lån man har sedan tidigare. Ett betydligt mer vanligt uttryck för ett omläggningslån, som de flesta troligtvis hört, är samlingslån.

Ansök om omläggningslån via låneförmedlare för bäst resultat

När du ansöker om ett omläggningslån, ofta även kallat samlingslån eller hopbakslån, via en låneförmedlare behöver du bara fylla i en ansökan, men du kan få många svar. En annan viktig anledning till att ansöka via en låneförmedlare är att det endast görs en förfrågan om UC trots att din ansökan når ut till ett tiotal olika banker och andra kreditgivare. Att man håller nere antalet kreditupplysningar är mycket viktigt då flera förfrågningar i kreditupplysningsregistren under en kort period kan leda till att man inte blir beviljad något lån.

Ansök om omläggningslån via Lendo, en av Sveriges ledande låneförmedlare

Vänd dig till Lendo när du vill rensa upp bland gamla lån och spara pengar genom att lägga om lånen till ett enda lån där räntan är låg och villkoren bra. Lendo är en populär låneförmedlare många människor vänder sig till när de vill få ned sina lånekostnader. Att skicka en ansökan om ett omläggningslån genom Lendo är helt kostnadsfritt och utan vidare förpliktelser.

Få lägre ränta på ditt omläggningslån

Hur gör jag för att få lägre ränta på omläggningslånet? Det är alltid viktigt att jämföra omläggningslån från flera långivare innan man slår till, men det finns också ett annat fantastiskt effektivt sätt att få ned låneräntan, nämligen att man lägger till en medsökande.

En medsökande kan starkt öka möjligheterna att få ett billigt lån. I vissa fall kan man också få låna ett högre lånebelopp än vad man tidigare blivit erbjuden. En medsökande är i många fall en partner, sambo, en förälder eller ett syskon, men det kan också vara en nära vän.